محققان یک پروب نوری را تولید کرده اند که می تواند با تکیه بر نور مادون قرمز، تصاویر مناسبی را از بافت سینه تهیه کند و جایگاه دقیق سرطان را در بافت نشان دهد.
تولید پروب نوری برای تشخیص سرطان سینه در زنان
به گزارش شبنم همدان , مهرخانه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سلول های بنیادی نوشت : محققان دانشگاه سیمون فراسر یک پروب تشخیصی نوری را اختراع کرده اند که می تواند به صورت بی خطر و غیر تهاجمی مراحل اولیه سرطان سینه را تشخیص دهد.
تست های اخیر روی این پروب نوری اسکن کننده سینه(DOB-Scan) طی مطالعات بالینی صورت گرفته نشان داده است که این پروب می تواند وجود سرطان را ثابت کند و در مقایسه با روش های موجود، جزئیات بیشتری را در مورد بافت مشکوک ارائه کند.
این DOB-Scan نور مادون قرمز نزدیک را برای گرفتن تصاویر مقطعی بافت سینه استفاده می کند.
تصاویر گرفته شده غلظت هایی از چهار ترکیب اصلی سینه(اکسی هموگلوبین، داکسی هموگلوبین، آب و چربی) ارائه می کند که می تواند بافت های سالم و سرطانی سینه را مشخص کند.
تصاویر بازسازی شده حاصل از این تکنولوژی، جایگاه های سرطانی را در مقایسه با روش های موجود مانند ماموگرافی و MRI به صورت بهتری نشان می دهد.
انتهاي پيام/ص
سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه سرطان سینه زنان زنان زنان زنان زنان زنان زنان مادون قرمز مادون قرمز مادون قرمز مادون قرمز مادون قرمز مادون قرمز مادون قرمز
دیدگاه شما