8. ارديبهشت 1396 - 10:00   |   کد مطلب: 16460
طرز تهیه خورش مرغ کره ای هندی
مرغ کره ای هندی,غذای هندی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 8 نفر:

  • گشنیز خرد شده 1 قاشق 
  • سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق
  • پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری 
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • زیره درسته 2 قاشق چایخوری
  • پودر کاری 1 قاشق چایخوری 
  • زنجبیل تازه له شده 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق
  • پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
  • مرغ 8 تکه
  • خامه کم چرب 2/3 پیمانه
  • ماست چکیده 150 میلی لیتر
  • فلفل سیاه 3 عدد
  • هل سبز 3 عدد
  • کره 100 گرم
  • فلفل سبز خرد شده 2 عدد

 

مرغ کره ای هندی

  

طرز تهیه: روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

 

زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.

 

تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.

 

خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار