در دستور تهیه مرغ خردلی برشته، با یک روش جدید برای پخت مرغ آشنا میشوید. در این روش ابتدا مرغ در سسی تهیه شده از خردل، آبلیمو، سبزیجات و ادویهها خوابانده میشود. سپس در تابه سرخ میشود. نکته خاص و جالب این است که در مرحله سرخ کردن، روی مرغ تابه سنگینی قرار میگیرد که باعث نازک و در نتیجه برشته شدن مرغ میشود.
همراه با مرغ خردلی برشته و خوشمزه، پوره سیبزمینی هم تهیه و سرو میشود که با بافت نرم و طعم خوبی که دارد، جذابیت این غذای لذیذ را دو چندان میکند. تهیه مرغ خردلی برشته نسبتاً آسان است و در کمتر از یک ساعت تهیه میشود. میتوانید این غذا را همراه با نان و سس تارتار یا سس خردل سرو کنید.
طرز تهیه: در کاسه بزرگی، دو قاشق از روغن، آبلیمو، خردل و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و همچنین فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس جعفری و آویشن را هم اضافه کنید. مرغ و دو حبه سیر (با پوست) را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد مرغها را بپوشانند. اجازه بدهید مرغ ۱۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند.
سیبزمینیها را پوست بکنید و هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس آنها را همراه با ۶ حبه سیر پوست کنده و له شده در قابلمهی بزرگی بریزید و روی آنها به اندازهای آب سرد بریزید تا روی سیبزمینیها را بپوشاند. اجازه بدهید آب به جوش برسد. ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. شعله زیر قابلمه را کم کنید و یک ربع تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سیبزمینیها کاملاً نرم شوند.
سیبزمینی و سیر را آبکش کنید و ۱/۲ پیمانه از آب قابلمه را نگه دارید. سپس سیب زمینی و سیر را به قابلمه برگردانید. دو قاشق روغن زیتون باقیمانده را همراه با مقداری نمک و فلفل و ۱/۲ لیوان آبی که جدا کردید پوره کنید. برای این کار میتوانید از پورهساز یا گوشتکوب استفاده کنید. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب اضافه کنید.
در حین پخته شدن سیب زمینیها یک تابه بزرگ را ۲ دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. مرغها را در تابه بچینید (به طوری که پوست آنها با تابه تماس داشته باشد) و دو حبه سیر را هم دور و بر آنها قرار دهید. حال تابهی کوچکتری را روی مرغها قرار دهید و چند قوطی سنگین مثل قوطی رب روی تابه قرار دهید تا به رانهای مرغ فشار وارد کند و آنها را نازک کند. بدین ترتیب مرغها برشتهتر خواهند شد. صبر کنید تا پوست مرغ برشته و قهوهای رنگ شود (حدود ۸ دقیقه).
سپس تابه رویی و محتویاتش را بردارید. مرغها و سیر را برگردانید. تابه را مجدداً همراه با قوطیهای داخلش روی مرغ بگذارید تا مغزپخت شود (۵ تا ۶ دقیقه). مرغ خردلی برشته را همراه با پوره سیبزمینی تهیه شده سرو کنید.
دیدگاه شما