به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرگزاری تسنیم : آخرین اخبار حاکی از آن است که تمام موشکهای شلیکشده توسط سپاه به مواضع تروریستها در دیرالزور اصابت کرده و عملیات انتقام از تروریستها کاملاً موفقیتآمیز برگزار شده است.
به موجب اصابت این موشکها که از دقت بسیار بالایی برخوردار است، برآوردهای اولیه حاکی از وارد آمدن خسارات بسیار فراوان جانی و تجهیزاتی به ترویستها در این منطقه حکایت دارد.
بر اساس این گزارش، سپاه امشب مقرّ فرماندهی و مراکز تجمع و پشتیبانی و ساخت خودروهای انتحاری تروریست های تکفیری در منطقه دیرالزور در شرق سوریه را با هدف تنبیه تروریست های جنایتکار، مورد حمله موشکی قرار داد.
+ بیشتر بخوانید: چرا سپاه «دیرالزور» سوریه را برای حمله موشکی انتخاب کرد؟
در این عملیات تعدادی موشک میان برد زمین به زمین از پایگاههای موشکی نیروی هوافضای سپاه در استان های کرمانشاه و کردستان، تروریستهای تکفیری را هدف ضربات مهلک و کوبنده قرار داد.
سپاه پاسداران اعلام کرده است که "پیام این اقدام انقلابی و مجازات گونه کاملاً روشن است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تروریست های تکفیری و حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای آنان هشدار می دهد، در صورت تکرار اقدامات پلید و شیطانی علیه ملت ایران، خشم انقلابی و شعله های آتش انتقام پاسداران انقلاب، عاملین و مسببان آن را در بر خواهد گرفت و جنایتکاران را به جهنم رهنمون می سازد."
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما