بستنی یخی هندوانه ای
بستنی یخی هندوانه ای برای این روزهای گرم تابستانی محشر است. این بستنی سه لایه دارد. لایه اصلی از هندوانه و شکلات چیپسی تشکیل شده که در آن شکلات نقش دانههای هندوانه را ایفا میکند. بعد از آن یک لایه ماست و در آخر هم یک لایه طالبی اضافه میشود. بستنی چند ساعتی در فریزر قرار میگیرد تا کاملاً یخ بزند و بعد قابل سرو است. البته میتوانید بستنی یخی را در فریزر نگه دارید و هر موقع که خواستید سرو کنید.
طرز تهیه: ابتدا هندوانه را پوست بکنید و خرد کنید و تا جای ممکن دانه هایش را خارج کنید. سپس آن را همراه با ۱ قاشق شکر و ۱ قاشق آبلیمو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پالس بزنید تا له شود و به شکل اسموتی درآید. اسموتی هندوانه را داخل قالب بستنی یخی یا لیوانهای مورد نظرتان بریزید. هر لیوان را تا حدود ۲/۳ آن پر کنید.
شکلات چیپسی را بین لیوانها تقسیم کنید و داخل هر کدام چند عدد شکلات بیاندازید. محتویات هر لیوان را با یک چوب بستنی کمی هم بزنید تا شکلات داخل آنها پخش شود و سپس چوب را در وسط لیوان قرار دهید. قالب را به مدت ۱–۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
وقتی اسموتی هندوانه فریز شد آن را خارج کنید و روی هر لیوان کمی ماست بریزید. به اندازهای ماست بریزید که جا برای یک لایه طالبی هم باقی بماند. مجدداً حدود ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا ماست هم یخ بزند. طالبی را خرد کنید و همراه با یک قاشق شکر در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. اسموتی طالبی را هم روی بستنیهای یخی بریزید و دوباره قالب را ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
برای خارج کردن بستنیها از قالب، قالب را زیر آب گرم بگیرید ولی مراقب باشید آب داخل وارد قالب نشود. بستنی یخی هندوانهای آماده است. میتوانید آن را در کیسه پلاستیکی داخل فریزر نگه دارید و هر وقت دوست داشتید میل بفرمایید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما