خوراک مرغ پارمزان
خوراک مرغ پارمزان خیلی راحت تهیه میشود. عملاً فقط کافی است همه مواد را لایه به لایه داخل ظرف پیرکس مناسب فر بریزید و در فر بگذارید تا مرغ پخته و پنیر آب شود. بهتر است نان سیر انگشتی را از قبل تهیه کنید و آماده داشته باشید تا وقت شما را کمتر بگیرد. البته این نانها را میتوانید به طور آماده هم در نان فروشیها پیدا کنید. این خوراک مرغ پارمزان غذای کاملی است چون مقداری نان هم دارد دیگر لازم نیست همراه با آن نان یا برنج سرو کنید. پیشنهاد میشود برای چشیدن طعم واقعی خوراک مرغ پارمزان به هیچ وجه از پنیرهای پارمزان رنده شده بسته بندی شده استفاده نکنید چون این پنیرها طعم عالی پارمزان واقعی را ندارند. بهتر است یک تکه پنیر پارمزان بخرید و خودتان موقع پخت غذا، آن را روی مرغ رنده کنید.
طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف یک طرف پیرکس مستطیلی بزرگ را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری سیر خرد شده و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.
سینههای مرغ بدون استخوان را در ظرف بچینید و سس مارینارا را روی مرغ بریزید. سپس ریحان خرد شده را روی سس بریزید. سعی کنید مواد به خوبی روی مرغها پخش شوند.
بعد از آن نصف پنیر موزورلا و نصف پنیر پارمزان را روی مواد بپاشید. پنیر را هم به طور متناسب پخش کنید. حال نانهای سیر انگشتی را روی پنیر در نقاط مختلف ظرف بچینید و پس از آن پنیر موزورلا و پارمزان باقیمانده را اضافه کنید.
ظرف را در فر بگذارید تا مرغ پخته شود، نانهای سیر انگشتی طلایی رنگ شوند و پنیر آب شود. زمان قرار گرفتن مرغ پارمزان در فر بستگی به ضخامت سینههای مرغ شما دارد و ممکن است بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول بکشد.
نکته: اگر دوست دارید خوراک مرغ شما پر سس باشد میتوانید مقدار بیشتری سس مارینارا استفاده کنید.
خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان خوراک مرغ پارمزان سینه مرغ سینه مرغ سینه مرغ سینه مرغ سینه مرغ سینه مرغ سینه مرغ پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان پنیر پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان چیکن پارمزان
دیدگاه شما