هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
23. تير 1396 - 16:39   |   کد مطلب: 17643
شپردز پای (Shepherd’s pie) نوعی پای گوشت انگلیسی است که در آن به جای خمیر پای از پوره سیب زمینی استفاده می‌شود.
انواع پای,انواع خوراک,پای,پای ساده,پای گوشت,پای گوشت و سیب زمینی,شپردز پای,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 6 نفر

  • گوشت چرخکرده 450 گرم
  • هویج 2 عدد
  • ساقه کرفس 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نخود فرنگی 2 پیمانه
  • آب گوشت 4 پیمانه
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 1/3 پیمانه
  • شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
  • پوره سیب زمینی 4 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

شپردز پای

 

شپردز پای (Shepherd’s pie) نوعی پای گوشت انگلیسی است که در آن به جای خمیر پای از پوره سیب زمینی استفاده می‌شود. شپردز پای را در جاهای مختلف به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. گوشت چرخکرده، پیاز و پوره سیب زمینی از موادی هستند که همیشه در تهیه این پای به کار می‌روند. گاهی همراه با گوشت و پیاز، سبزیجاتی مثل هویج و کرفس هم به کار می‌روند. وقتی گوشت و سبزیجات تفت داده شدند داخل ظرف لبه دار ریخته می‌شوند و پوره سیب زمینی روی آن‌ها پخش می‌شود. در ضمن گاهی مقداری پنیر رنده شده هم روی پای ریخته می‌شود. اما دستور سنتی شپردز پای، پنیر ندارد و ما هم در اینجا از پنیر استفاده نمی‌کنیم.

 

شپردز پای از آن غذاهایی است که بعد از امتحان کردن حتماً باز هم درست خواهید کرد و حتی ممکن است به برنامه غذایی ثابت شما بپیوندد. چون مواد لازم برای تهیه این غذا ساده و در دسترس هستند و خیلی هم خوش طعم و لذیذ است. هر وقت مقداری پوره سیب زمینی اضافه داشتید می‌توانید با آن شپردز پای درست کنید.

 

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخکرده را در یک تابه بزرگ روی شعله بگذارید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید. ضمن تفت دادن گوشت را با قاشق چوبی تکه‌تکه کنید.

 

پیاز، هویج و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و روی گوشت تفت داده شده بریزید. مواد را هم بزنید و ۱۰ دقیقه به پختن ادامه دهید.

 

 

نمک، فلفل، سس کچاپ، شوید و رزماری خشک را همراه با ۳ و نیم پیمانه از آب گوشت به تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و زیر شعله را کم کنید. ۲۰ دقیقه بگذارید روی همان شعله ملایم باقی بماند.

 

حال نخود را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. در ظرف کوچکی آرد را با نصف پیمانه عصاره گوشت باقیمانده مخلوط کنید. سپس آن را به محتویات تابه اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر روی شعله بماند تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.

 

 

حال پوره سیب زمینی را به صورت اسکوپی روی مخلوط گوشت بریزید و کمی پخش کنید. سپس تابه را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار