کرپ پر شده از کلم
کرپ پر شده از کلم، یا رول کلم برای گیاهخوارها و به ویژه دوستداران کلم عالی است. این رولهای ترد و خوشمزه از کرپهایی تهیه میشوند که وسط آنها از مخلوط سادهای از کلم و سبزیجات دیگر پر شده است. طرز تهیه کرپ ساده قبلاً آموزش داده شده و خیلی خیلی راحت است. برای تهیه کرپ پر شده از کلم تقریباً به ده عدد کرپ ساده احتیاج دارید. بعد از آن فقط باید کلم را با هویج، گوجه، تره و ادویه تفت بدهید و وسط کرپها بریزید. بعد هم کرپ را میپیچید و سرخ میکنید. به همین سادگی کرپ پر شده از کلم لذیذ آماده میشود که میتوانید آن را به عنوان یک شام ساده یا به عنوان پیشغذا سرو کنید.
طرز تهیه: ابتدا کلم را خرد کنید و آن را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط، همراه با کره و هویج رنده شده تفت بدهید. بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن، گوجه خرد شده، سس کچاپ، نمک و فلفل را اضافه کنید. نیم ساعت به پختن ادامه دهید و مرتب هم بزنید. اگر خیلی زود کلم شروع به قهوهای شدن کرد، ۱/۴ پیمانه آب به آن اضافه کنید.
بالاخره تره خرد شده را اضافه کنید. طعم مخلوط سبزیجات را بچشید و اگر لازم بود نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
حال مخلوط کلم را وسط کرپها بریزید و دو طرف کرپ را روی کلم تا کنید. سپس دو طرف دیگرش را هم تا کنید تا به شکل یک مستطیل کوچک در بیاید.
تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و هم بزنید. کرپ پر شده از کلم را داخل تخم مرغ فرو ببرید تا از تخم مرغ پوشانده شود. این کار را برای همه کرپها و کلمها انجام دهید. سپس کرپها را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
میتوانید این کرپها را (تا قبل از مرحله فرو بردن در تخم مرغ هم زده)، از قبل آماده و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. در زمان سرو فقط آنها را در تخم مرغ فرو ببرید و سرخ کنید.
دیدگاه شما