1. مرداد 1396 - 12:30   |   کد مطلب: 17775
بستنی چوبی پسته ای طرز تهیه نسبتاً ساده‌ای دارد و نیاز به مواد یا وسیله خاصی ندارد.
انواع بستنی,بستنی,بستنی بدون ثعلب,بستنی پسته ای,بستنی پسته ای آسان,بستنی چوبی,بستنی خانگی,دسر تابستانی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • شیر پر چرب 2 پیمانه
  • شیر ساده 1 پیمانه
  • آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/4 پیمانه
  • پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
  • زعفران نوک قاشق چایخوری
  • پسته 10-15 عدد
  • خامه 1/4 پیمانه (اختیاری)
  • پودر پسته برای تزیین

بستنی چوبی پسته ای

 

بستنی چوبی پسته ای طرز تهیه نسبتاً ساده‌ای دارد و نیاز به مواد یا وسیله خاصی ندارد. برای قالب بستنی هم می‌توانید از لیوان‌های استیلی کوچک استفاده کنید. اضافه کردن خامه و زعفران به آن هم اختیاری است و فقط بستنی شما را پر مایه‌تر و زیباتر می‌کند. بستنی چوبی برای فصل تابستان عالی است و می‌تواند به عنوان میان وعده، عصرانه یا دسر سرو شود.به طور خلاصه، برای تهیه بستنی چوبی پسته ای، لازم است شیر بجوشد و غلیظ شود. سپس باید با شکر شیرین شده و با هل و زعفران طعم و رنگ بگیرد. در آخر هم به آن پسته خرد شده اضافه می‌شود. پسته‌های خرد شده موقع خوردن بستنی چوبی زیر دندان می‌روند و آن را خوشمزه‌تر می‌کنند.

 

طرز تهیه: دو پیمانه شیر پر چرب را داخل شیرجوش بریزید و بجوشانید. بگذارید ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط قل بخورد و مرتب هم بزنید تا چیزی از آن به کف ظرف نچسبد.

 

در این مدت، ۱۰–۱۵ عدد پسته را همراه با زعفران آسیاب کنید طوری که پسته تکه تکه شود ولی پودر نشود. این ترکیب را کنار بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه قل خوردن شیر، شکر را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به جوشاندن و هم زدن ادامه دهید.

 

در کاسه‌ای یک لیوان شیر بریزید و آرد ذرت را داخل آن حل کنید. آنقدر هم بزنید تا گلوله‌ای از آرد باقی نماند. سپس شعله زیر شیرجوش را کم کنید و مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کنید. پسته و زعفران و همچنین پودر هل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

اگر می‌خواهید از خامه برای طعم بیشتر استفاده کنید، آن را در این مرحله اضافه نمایید. حدود ۱۰ دقیقه دیگر مایع را بجوشانید و در این مدت مرتب هم بزنید. باید مایع غلیظ شود ولی همچنان روان باشد. سپس آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. این مخلوط با خنک شدن غلیظ‌تر هم می‌شود.

 

 

وقتی مخلوط خنک شد آن را داخل قالب یخمک یا لیوان استیلی بریزید. روی ظرف فویل آلومینیومی بکشید و وسط هر کدام به آرامی یک چوب بستنی فرو کنید.

 

 

بستنی‌ چوبی را از شب تا صبح داخل فریزر بگذارید. برای سرو، هر لیوان را حدود ۳۰ ثانیه در ظرف آب فرو ببرید و یا بین دستانتان بمالید. سپس به آرامی بستنی را از قالب خارج کنید. روی بستنی را با پودر پسته تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار