به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:
مواد لازم
شکر 2/3 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر پر چرب 2 و 1/2 پیمانه
شکلات تختهای تلخ خرد شده 40 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه، گیلاس و ترافل رنگی برای تزیین
ساندی شکلات
ساندی شکلات نوعی پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی است که به راحتی تهیه میشود و عملاً در دو مرحله آماده است. این دسر را میتوانید برای مهمانیهای مختلف از قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. نکته مهم در نگهداری ساندی شکلات این است که باید مستقیم روی آن سلفون بکشید در غیر این صورت لایه سفتی روی آن بسته میشود که باعث کاهش کیفیت دسر شما خواهد شد. برای تزیین ساندی شکلات میتوانید از چیزهای مختلفی مثل اسپری خامه، چیپس شکلات یا گیلاس و میوههای مشابه دیگر استفاده کنید. همچنین میتوانید از ترافلهای رنگی زیبا برای جذب بیشتر بچه ها استفاده نمایید.
طرز تهیه: ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ میشود و به جوش میآید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند. در این مدت از هم زدن دست برندارید.
شیرجوش را از روی گاز بردارید. شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.
چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید. حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید. توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات میشود.
آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند. روی ساندی شکلات را با خامه و ترافل رنگی و یا میوه دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.
دیدگاه شما