25. مرداد 1396 - 12:33   |   کد مطلب: 18132
این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.
طرز تهیه پودر سوخاری,مرغ سوخاری,پودر سوخاری خانگی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از آرمان زنان : در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را.

 

مواد لازم:
نان باگت یا نان تست (خشک شده): به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): در صورت تمایل
ارگانوی خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

 

طرز تهیه:
نان های باگت یا تست خشک شده را درشت پودر کنید پودر سیر، نمک، زردچوبه، پودر آویشن، ارگانوی خشک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده به آن اضافه و مخلوط کنید.
از این پودر می توانید برای تهیه انواع ماهی، مرغ، قارچ، کتلت و… استفاده کنید.
نکته:
• پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
• در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.
• در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید و در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.

 

مواد لازم:
ران مرغ: ۴ عدد
کرن فلکس: یک و یک دوم پیمانه
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم خمیر:
آرد: یک دوم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
پاپریکا: یک دوم ق چ
بکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
۱٫ ران های مرغ را شسته و خشک کنید. نمک، فلفل قرمز پودرشده و پاپریکا به آنها بزنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه خمیر، آرد، شیر، تخم مرغ، پاپریکا، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲٫ روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. ران های مرغ را در خمیر فرو کنید و سپس در کرن فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار