21. شهريور 1396 - 12:44   |   کد مطلب: 18541
تهیه سیب زمینی سرخ کرده در فر ترفند‌های خاص خود را دارد. در اینجا از روشی استفاده شده که سیب زمینی سرخ کرده را کاملاً ترد و خوش طعم می‌کنند.
 سیب زمینی برشته,سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی سرخ کرده در فر,shabanmha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • سیب زمینی متوسط 4 عدد
  • روغن 1/3 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سبزی خشک و ادویه به دلخواه

سیب زمینی سرخ کرده در فر

 

تهیه سیب زمینی سرخ کرده در فر ترفند‌های خاص خود را دارد. در اینجا از روشی استفاده شده که سیب زمینی سرخ کرده را کاملاً ترد و خوش طعم می‌کنند. در این روش سیب زمینی ابتدا در مایکروفر نیم‌پز می‌شود و بعد آبش خیلی خوب گرفته می‌شود. گرفتن آب سیب زمینی در این مرحله اهمیت زیادی دارد. بعد از آن سیب زمینی در مخلوطی از نشاسته ذرت غلتانده شده و در سینی چرب شده‌ای در فر پخته می‌شود. سیب زمینی سرخ کرده در فر را می‌توان با فلفل، آویشن، جعفری خشک و چاشنی‌های دیگر طعم‌دار کرد.

 

طرز تهیه: سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس پوست آن‌ها را بسابید یا اگر دوست دارید آن‌ها را پوست بکنید. بعد آن‌ها را به صورت خلال‌هایی به ضخامت ۷–۸ میلی‌متر خرد کنید.

سیب زمینی‌های خرد شده را داخل کاسه‌ای مناسب مایکروفر قرار دهید و روی آن سلفون (مخصوص مایکروفر) بکشید. آن را به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر بگذارید. اگر سیب زمینی‌ها را ضخیم‌تر برش زدید باید آن‌ها را مدت بیشتری در مایکروفر قرار دهید. چند لایه دستمال حوله‌ای روی هم بچینید و وقتی سیب زمینی‌ها را از مایکروفر خارج کردید آن‌ها را روی دستمال‌ بریزید تا آبشان گرفته شود.

پایین‌ترین طبقه فر را آماده کنید و آن را روی دمای ۲۲۰ درجه تنظیم کنید. دو قاشق از روغن را برای بعد نگه دارید و با بقیه آن یک سینی فر بزرگ را چرب کنید. سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید تا روغن داغ شود.

 

در کاسه‌ی بزرگی، دو قاشق روغن را با نشاسته ذرت و نمک مخلوط کنید. وقتی سیب زمینی‌ها خنک شدند با فشار دادن دستمال روی آن‌ها آبشان را به طور کامل بگیرید. سپس آن‌ها را در مخلوط نشاسته ذرت بغلتانید تا یک لایه نازک سطحشان را بپوشاند.

وقتی فر گرم شد و روغن اندکی شروع به دود کردن کرد سینی را بیرون بکشید و به آرامی سیب زمینی‌ها را به صورت یک لایه روی سینی بچینید. مجدداً سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی یک طرف سیب زمینی‌ها سرخ شد، سینی را بیرون بکشید و آن‌ها را برگردانید. ۱۵–۲۰ دقیقه دیگر به فر برگردانید تا دو طرفشان طلایی شود.

بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، فلفل و دیگر ادویه‌ها و سبزی‌های دلخواه را روی سیب زمینی سرخ کرده در فر بریزید و آن را سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار