• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• روغن
• 680 گرم گوشت مرغ با استخوان
• نصف پیمانه خردل قهوهای اسپایسی
• نصف پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری ادویه فاهیتا
• 6 عدد نان تورتیلا
• یک پیمانه فلفل دلمهای زرد/ قرمز / سبز
• پیازچه خرد شده
• گشنیز تازه خرد شده
• سالسا
1. تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ را که به تکههای کوچک برش دادهاید، درون آن بریزید و تفت دهید. سپس آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. آنها را درون قابلمه بریزید.
2. در یک کاسه کوچک، خردل، آب و ادویه فاهیتا را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی مرغ بریزید و هم بزنید.
3. پس از پخت، مرغها را از قابلمه خارج کنید. با چنگال گوشت مرغ را ریشریش کنید و استخوانها را نیز جدا کنید.
4. برای سرو، مرغها را در میان تورتیلاها قرار دهید. روی آنها خلالهای فلفل دلمه بگذارید. در صورت تمایل میتوانید پیاز هم اضافه کنید. سپس تورتیلا را رول کنید. با استفاده از چاقو، آنها را به 5 قسمت برش دهید. برای تزئین میتوانید از خلال دندان، گشنیز تازه و سالسا هم استفاده کنید.
دیدگاه شما