1. کره را مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. آرد، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز ریخته، کره سرد را اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
2. سپس در حالی که دستگاه روشن است شیر را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع شود. ممکن است کمتر یا بیشتر از شیر دستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارت انداخته به کمک دست فرم قالب را به خمیر داده و اضافه های خمیر را با چاقو ببرید قالب را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده مواد میانی آماده را روی خمیر بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 45 دقیقه بپزید تا روی تارت کاملا طلایی شود.
4. ابتدا با خلال دندان چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید از فر خارج کنید در غیر اینصورت 10 دقیقه دیگر زمان دهید تارت را کنار بگذارید تا خوب خنک شود. سپس گاناژ آماده را روی تارت ریخته و به دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرمی و سبک شود خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
2. برای تهیه گاناژ، خامه صبحانه را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خامه ریز جوش بزند سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
نکته:
1. در تهیه این تارت، خمیر تارت احتیاج به پخت اولیه ندارد و همه مواد با هم می پزند.
2. خمیر این تارت به دلیل استفاده کردن از شیر کمی نرم تر از خمیرهای دیگر می باشد. دقت کنید که آرد زیاد به خورد خمیر ندهید. فقط سطح کار را خوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد.
3. برای خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از 120 گرم شکلات شیری استفاده کنید.
دیدگاه شما