به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم:
برنج: 2 لیوان
سبزی آش: 700 گرم خرد شده
فلفل تند: چند عدد خرد شده
لپه: دوسوم لیوان
آب زرشک: 2 لیوان
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
نعنا داغ: به میزان لازم
گلپر: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.
پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زردچوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.
لازم به ذکر است که میتوانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.
دیدگاه شما