به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم :
مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم
یخ (خرد شده) نصف لیوان
شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
سیر سه حبه
پودر سیر ۱ ق چ
جوز رنده شده ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
تخم گشنیز ۱ ق چ
فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ
نمک ۱ ق غ
خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خووووش طعم دارید
دیدگاه شما