29. آبان 1396 - 15:57   |   کد مطلب: 19553
لبو از جمله مواد غذایی و دسرهای خاطره‌انگیز است چون همه ما تقریباً از زمان بچگی شاهد حضور این ماده غذایی خوش رنگ و خوشمزه در جمع‌های خانوادگی بوده‌ایم.
دسر لبو,لبو,shabnamha,ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
 

مواد لازم:
 

شیر: دو سوم پیمانه
پوره لبو: یک دوم پیمانه
خامه پاکتی صورتی: یک عدد
شکر: 4 تا 6 قاشق سوپ خوری سر پر
پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری سر پر
آب: یک چهارم پیمانه
شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)

  [دسر لبو]
 
طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
 
2. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می کند. 

3. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.)

نکته:

1. مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
2. می توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.
 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار