به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :
مواد لازم
شکر قهوه ای 1 و 1/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
کره نرم شده 150 گرم + کمی بیشتر برای پخت سیب
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 1 و 1/4 پیمانه
جو پرک 1 و 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سیب متوسط 6 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
سس کارامل برای سرو
تارت سیب لیوانی هم ابتکار جدیدی است که با مخلوطی از مواد ارگانیک تازه و طبیعی تهیه میشود و شکل بسیار خاص و جذابی هم دارد. اگر ترکیب سیب و دارچین را امتحان کرده باشید حتماً میدانید که مخلوط این دو طعم عالی است و حرف ندارد. اما اگر تا به حال این ترکیب را امتحان نکرده اید فرصت را از دست ندهید و اجازه بدهیدتارت سیب لیوانی اولین تجربه شما از این طعم فوق العاده باشد. برای یاد گرفتن دسرهای دیگری که در آنها از ترکیب این دو ماده استفاده شده است میتوانید دستور پای سیب هلندی و دسر سیب دارچینی را ببینید.
خمیر این تارت های کوچک با مخلوطی از آرد و جو پرک تهیه میشود. استفاده از جو پرک باعث میشود تارت سیب خواص خوبی هم داشته باشد. در مجموع تارت سیب لیوانی از خیلی از میان وعده های دیگر سالم تر و مقوی تر است و به ویژه برای بچه ها توصیه میشود. مخلوط داخل تارت به خودی خود خوشمزه است و حالت کاراملی دارد. اما برای شیرینی و طعم کاراملی بیشتر میتوانید از مقداری سس کارامل هم روی تارت سیب لیوانی تان استفاده کنید. طرز تهیه سس کارامل را در اینجا ببینید.
طرز تهیه تارت سیب لیوانی:
برای تهیه فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را نیز مدتی بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. در کاسه بزرگی کره را با نصف پیمانه شکر و 1 پیمانه شکر قهوه ای مخلوط نمایید. با همزن دستی مخلوط را هم بزنید تا کف کند. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. سپس آرد، جو پرک، بیکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری دارچین و نمک نیز اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد مخلوط شوند.
قالب های مافین را با روغن یا اسپری مخصوص چرب کنید. خمیر را با یک قاشق یا اسکوپ متوسط بردارید و داخل قالبها بریزید. با قاشق روی آنها فشار دهید و خمیر را طوری روی دیواره هر حفره پخش کنید که به شکل لیوانی در بیاید. 15-20 دقیقه آن را در فر قرار دهید تا لیوان های خمیری سفت و طلایی رنگ شوند (اگر کف آنها پف کرد نگران نباشید).
در حین پخت خمیر، سیب ها را پوست بکنید. هسته هایشان را خارج کنید و سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خارج کردن کوکی ها از فر تا گرم هستند آنها را به شکل لیوان در بیاورید. زیر یک استکان را چرب کنید و یکی یکی وسط هر کوکی فشار بدهید تا دوباره به شکل لیوان در بیایند. بگذارید حدود یک ربع ساعت خنک شوند سپس آنها را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید. برای خنک شدن سریعتر بهتر است آنها را روی یک توری فلزی قرار دهید.
حدود دو قاشق کره را داخل تابه نچسبی بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از مدتی که کره ذوب شد و شروع به طلایی شدن کرد، سیب خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدهید تا شروع به نرم شدن کند. سپس شکر باقیمانده را همراه با نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا سیب نرم شود و حالت کاراملی پیدا کند.
مخلوط سیب آماده شده را با قاشق داخل کوکی های لیوانی بریزید. روی تارت سیب لیوانی سس کارامل بریزید و آن را سرو نمایید. میتوانید تارت سیب لیوانی را بلافاصله سرو کنید یا بگذارید مدتی در یخچال خنک شود.
دیدگاه شما