15. آذر 1396 - 19:23   |   کد مطلب: 19783
این سوپ انار فوق العاده، با عدس و برنج تهیه میشود و رویش هم کشمش تفت داده ریخته میشود.
سوپ پاییزی,سوپ ترش,سوپ خوشمزه,سوپ زمستانی,سوپ شب یلدا,سوپ انار,shbanmaha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

عدس 3/4 پیمانه
کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
آب 8 پیمانه
برنج دانه بلند 1 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
آب انار 1 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
نعنای تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری (یا 2 قاشق چایخوری نعنا خشک)
کشمش 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده 450 گرم (دلخواه)

 

فصل پاییز است و چیزی تا شب یلدا هم نمانده. در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه سوپ نمیچسبد. پس حتماً شما هم دنبال دستورهای جدید سوپ های خوشمزه هستید. سوپ انار حرف ندارد و دقیقاً همان چیزی است که دنبالش هستید. این سوپ انار فوق العاده، با عدس و برنج تهیه میشود و رویش هم کشمش تفت داده ریخته میشود. برای این که سوپ پر مایه تر باشد میتوانید گوشت چرخکرده را به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و داخل سوپ انار از آن استفاده کنید.

 

چند انار خوش آب و رنگ تر و تازه پیدا کنید و آبش را بگیرید. اگر دوست دارید سوپ شما ترش باشد از انارهای ترش تر استفاده کنید. یک لیوان آب انار طعم سوپ را عالی میکند. سوپ انار را در شب های سرد پاییز و زمستان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. میتوانید سوپ انار را برای شب یلدا هم استفاده کنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیینات شب یلدا هستند. برای دیدن دیگر دستورهای مخصوص شب یلدا اینجا کلیک کنید.

 

طرز تهیه سوپ انار:

ابتدا عدس را بشویید. برای این کار عدس را داخل یک صافی بریزید و زیر آب سرد بگیرید. آن را خوب بشویید تا کاملاً پاک شود.

 

قابلمه ای را روی شعله قرار دهید و دو قاشق کره را داخل آن بریزید تا آب شود.

پیاز را خرد کنید و داخل کره آب شده بریزید. تفت بدهید تا نرم شود.

 

گوشت چرخکرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته در بیاورید. عدس را آبکش کنید و همراه با 8 پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

 

بگذارید جوش بیاید

 

شعله زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را بگذارید. حدود 40 دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج و عدس نرم شوند.

 

در این مدت انار را دان کنید و آب انار را بگیرید. برای مطالعه روش گرفتن آب انار در خانه اینجا کلیک کنید.

 

وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذراید 15 دقیقه دیگر قل بخورد.

در تابه کوچکی 1 قاشق کشمش را ذوب کنید. کشمش را چند دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.

 

سوپ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و کشمش را روی آن بپاشید. سوپ انار آماده است. پیشاپیش یلدا مبارک!!!

 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار