به گزارش شبنم همدان :
مواد لازم:
بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد
رب انار: 3 قاشق سوپخوری
دانه انار: 1 پیمانه
آب جوش: یک دوم پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
لواشک: به میزان دلخواه
سرکه: 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری
روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1.ابتدا بادمجانهای سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، میگذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.
2. در آخر دانههای انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه میپزیم. در صورت دلخواه لواشک را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو میکنیم.
دیدگاه شما