27. آذر 1396 - 13:01   |   کد مطلب: 19955
خوراک بامجان با طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدایی برای سفره شما.
خوراک بادمجان و انار,خوراک بادمجان,انار,شب یلدا,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان :

مواد لازم:
 

  بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد
   رب انار: 3 قاشق سوپخوری
   دانه انار: 1 پیمانه
   آب جوش: یک‌ دوم پیمانه
   نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
   لواشک: به میزان دلخواه
   سرکه: 1 قاشق چایخوری
   پیاز داغ: 2 قاشق سو‌پخوری
   روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری
   گردوی خرد شده: یک‌ چهارم پیمانه

 
طرز تهیه:

1.ابتدا بادمجان‌های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می‌گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند. 

2. در آخر دانه‌های انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم. در صورت دلخواه لواشک‌ را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو می‌کنیم. 

دیدگاه شما

آخرین اخبار