به گزارش شبنم همدان:
مواد لازم:
پیاز 3 عدد
فلفل دلمهای رنگی 1 عدد
میگو 500 گرم
برنج 4 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
کاری به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
زعفران آب زده به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
رب و ادویه ها را به مایه ی میگو اضافه کرده سبزی ها و فلفل ها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید .
نکات:
1- سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.
2- میگویی که در این غذا استفاده میشود، به هیچوجه نباید درشت باشد.
3- ادویههایی که در تهیه میگوپلو استفاده میشود؛ زردچوبه، فلفل قرمز ، کاری ،زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.
دیدگاه شما