به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد به مقدار لازم
رنگ خوراکی (از هر رنگ ) ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
کره و پودر قند را با همزن زده تا سفید و پوک شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده و آرام آرام اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
از خمیر مقداری برداشته. رنگ مورد نظر را اضافه کرده و با یک وردنه پهن میکنیم و قالب میزنیم.
با یک وسیله مثل درب بطری قالب میزنیم.
دوباره داخل دایره را با یک قالب کوچکتر فقط شکل میدهیم.
سوراخها را نیز با خلال دندان ایجاد میکنیم.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید تا زیر بیسکوییتها تغییر رنگ ندهد و با دمای۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما