به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها : از کوفته پنیری میتوانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان پیشغذا یا یک میان وعده سالم و خوشمزه سرو کنید.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
گوشت (چرخ کرده): 500 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
نان تست (خشک و پودر شده): 2 عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پودر کاری: به مقدار لازم
زیر (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
سیب زمینی: یک عدد
هویج: یک عدد
پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
برگ جعفری (خردشده): 4 الی 5 عدد
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
آب داغ: 50 میلی لیتر
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
سبزیجات (بخارپز شده): برای سرو (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نان خشک و پودر شده، بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و زیره پودرشده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. این مخلوط را حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2. برای تهیه مواد میانی، سیب زمینی و هویج را در آب بپزید. پوست آنها را جدا کرده و درشت رنده کنید. پنیر چدار رنده شده، برگ جعفری خردشده و نمک را به آنها اضافه و مخلوط کنید.
3. مخلوط گوشت را از یخچال درآورید و به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
4. مقداری از مخلوط مواد میانی را وسط هر یک قرار داده و رول کنید.
5. کوفته ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. آب داغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از این که مواد غلظت یافت، آن را روی کوفته ها بریزید و به همراه سبزیجات دلخواه بخارپز سرو کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما