2. بهمن 1396 - 13:00   |   کد مطلب: 20491
سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.
 اسپاگتی,اسپاگتی با سس بلونزه,طرز تهیه سس بلونزه,اسپاگتی بلونزه,ماکارونی,سس بلونزه,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
هویج (رنده شده): 2 عدد
ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد
آب گوشت: یک پیمانه
برگ بو: یک عدد
ارگانوی تازه: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
اسپاگتی: 400 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو

 
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
 
3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
 
4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
 
5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
 
6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.
7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
 
8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار