10. بهمن 1396 - 12:21   |   کد مطلب: 20603
در گفتگو با کارشناس ارشد روانشناسی بالینی مطرح شد:
آموزش مهربانی به کودکان اولین گام در کاهش بزهکاری
یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی اظهار داشت: مهربانی مهم ترین اصل عاطفی در زندگی هر فرد است و کودکان نامهربان و خشن میتواند در آینده معرض آسیبهای روحی و روانی و خطرات بزهکاری و اعتیاد قرار گیرند.

به گزارش شبنم همدان

در خصوص پرورش و تربیت کودکان گفتگویی با سهیلا آقاجانی کارشناس ارشد روانشناسی آموزش انجام دادیم.

آقاجانی با تأکید بر پرورش کودکان مهربان گفت: مهربانی خصلتی است که فرزندان ما باید از دوران کودکی آن را بیاموزند تا از اثرات مثبت ان در زندگی بهره مند گردند. مهربانی و عشق ورزی  تا بزرگسالی و پایان عمر می تواند در مراحل مختلف زندگی به کمک آنها بیاید و ارتباط مؤثررا برای آنها رقم بزند.

وی افزود: کودک باید با عشق و محبت پرورش یابد و بیاموزد همانگونه که مادر بی دریغ شرط عشق خود را نثارش می کند او نیز باید به مادر ، پدر و بستگان و بعدها در مهد کودک به مربی و دوستانش عشق بورزد و آنها را دوست بدارد.

وی تأکید کرد وقتی فرزند شما در کودکی عشق ورزی و محبت کردن را بیاموزد در آینده این عشق و محبت را به زندگی و فرزندان خویش بازمیگرداند و از سلامت روانی برخوردار خواهد شد.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی تأکید کرد: مهربانی مهم ترین اصل عاطفی در زندگی هر فرد است و کودکان نامهربان میتواند در معرض آسیبهای روحی و روانی قرار گیرند.

وی افزود: کودک باید مهربانی با هم سالان، هم نوعان و حتی حیوانات را بیاموزد و از رنجش و ناراحتی همه این موارد احساس ناراحتی کند. اینگونه کودکان در آینده توانایی آسیب رساندن به دیگران را ندارند و میتوانند به افرادی دلسوز و همدل تبدیل شوند و بالعکس کودکانی که حیوانات را می آزارند با همسالان خود با خشونت رفتار می کنند و از کتک زدن و آزار دیگران لذت میبرند در معرض خطرات بزهکاری و اعتیاد قرار می گیرند و حتی ممکن است در آینده به بیماری روحی مبتلا گردند. در خصوص این کودکان مراجعه به روانشناس و رفع مشکل روحی کودک مهم ترین اقدام والدین برای نجات آینده کودک است. زیرا کودکانی که در دوران کودکی از بیماری روحی رنجمیبرند در نوجوانی بسیار پرخطر خواهند بود.

وی در پایان تأکید کرد: پرورش کودکان مهربان و با احساس نیازمند مهربانی والدین با کودک و دوست داشتن بی قید و شرط او است. کودکی که در هر حال و با وجود همه شیطنت ها و تنبیه ها دوست داشته شود مهرباتی را می آموزد .  آموزش مهربانی به کودک باید علاوه بر توصیه های تئوری در رفتار عملی والدین نیز مشهود باشد تا در کودک تأثیرات لازم را بگذارد.

انتهای پیام/  

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار