20. بهمن 1396 - 14:33   |   کد مطلب: 20749
یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست!
 پاستا پنه,پاستا,سس آلفردو,پنه‌ی مرغ با سس آلفردو,پنه,آلفردو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,بنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

 

مواد لازم
 

    یک بسته پاستای پنه
    دو عدد سینه ی مرغ متوسط
    نصف فنجان کره و سیر رنده شده
    200 گرم خامه
    1/3 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
    قارچ خورد شده به میزان دلخواه
    نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی

 
طرز تهیه

1. پنه را آب کش کنید و آماده کنید.
 
2. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمه ای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.
 
3. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید.
 
4. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.

5. داخل یک قابلمه ی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.
 
6. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.
 
7. سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
 
8. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد.

نکته: در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامه ی استفاده شده در این خوراک آن را بیات می کند.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار