به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم
یک بسته پاستای پنه
دو عدد سینه ی مرغ متوسط
نصف فنجان کره و سیر رنده شده
200 گرم خامه
1/3 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
قارچ خورد شده به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی
طرز تهیه
1. پنه را آب کش کنید و آماده کنید.
2. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمه ای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.
3. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید.
4. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.
5. داخل یک قابلمه ی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.
6. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.
7. سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
8. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد.
نکته: در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامه ی استفاده شده در این خوراک آن را بیات می کند.
دیدگاه شما