9. اسفند 1396 - 11:13   |   کد مطلب: 20984
کارشناس امور استراتژیک اظهار داشت: برکسی پوشیده نیست که کشور ما با تحریم خارجی مواجه شده است اما خود تحریمی و استفاده نکردن از تولیدات داخلی بسی سنگین تر از تحریم خارجی است.

به گزارش شبنم همدان در جامعه افراد بسیاری دم از  انقلابی گری میزنند در حالیکه شناخت درستی از این کلمه ندارند

در ارتباط با انقلابی گری و رمزهای انقلابی ماندن گفتگویی با محمد حسن قدیری ابیانه دکترای مدیریت استراتژیک و محقق و  سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا انجام دادیم .

 

قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبنم همدان در مورد انقلابی گری اظهار داشت :برای رسیدن به اهداف و آرمان های خود ، باید همواره در جهت پیشرفت و اصلاح امور گام برداریم .ابتدا باید هدف گذاری مطلوب و مقدوری را معین نماییم ,برای رسیدن به  نقطه مطلوب باید از نقطه موجود حرکت کنیم .

 

کارشناس امور استراتژیک در ارتباط با انقلابی گری به رمزهای انقلابی ماندن اشاره داشت و تصریح کرد :اگر فردی واقعیت ها را بشناسد اما واقع گرا باشد و به وضع موجود رضایت دهد می توان او را محافظه کار نامید .اما اگر فردی واقعیت ها را نشناسد و به  رویا پردازی بپردازد  می توان او را خیال پرداز ارزیابی کرد.

وی افزود: یک فرد انقلابی باید به خوبی وضع موجود را شناسایی کند. باید برای  ایجاد  وضعیت مطلوب در مسیر صحیح حرکت کند .یک انقلابی همواره در حال حرکت و پویایی است .یک انقلابی برای رسیدن به وضعیت مطلوب  با بروز موانع متوقف نمی شود. موانع را پشت سر می گذارد .

 

قدیری ابیانه اشاره داشت :میزان سرعت حرکت به سمت جلو دارای اهمیت بالایی است افرادی که لاک پشتی حرکت می کنند را نمی توان انقلابی نامید. یک انقلابی باید ازسرعت مطمئن برای حرکت به سمت جلو برخوردار باشد .باید در مسیر حرکت اهداف کلان ملی و فراملی را بر اهداف شخصی ترجیح دهد .یک انقلابی برای ماندن در خط و جهت انقلاب  لازم است که در صورت نیاز ایثار گر باشد ,لازمه ایثار ایمان است .یکی دیگر از فاکتورهای انقلابی داشتن  امید به آینده  و خود را صاحب انقلاب دانستن است  .

 

کارشناس استراتژیک خاطر نشان کرد :ما دو نوع فرد در جامعه داریم عده ای از افراد جامعه فکر می کنند دیگران باید مسائل و مشکلات انها را حل کنند. یک فرد انقلابی خود را راه حل می داند نه صورت مساله و همواره به دنبال دستگیری از دیگران است .در جامعه ما عده ای گمان می کنند تنها زمانی می توانند موثر باشند که جزء مدیران جامعه باشند .متاسفانه در جامعه ما یک تصور واهی در ارتباط با ثروت های عمومی جامعه وجود دارد, مردم بر این باور هستند که اگر ثروت ملی نفت درست هزینه شود همه مسائل حل  خواهد شد .این تفکر در حالی جریان دارد که سال گذشته درآمد نفتی ایران 70هزار میلیارد تومان بود ,سهم هر فرد ایرانی از این درامد حدودا 73 هزار تومان می باشد .

 

وی اذعان داشت : در زمینه کار و تلاش باید در کشور ما فرهنگ سازی درستی ایجاد شود, تا زمانی که  رسانه ها کار کردن را سگ دو زدن و جان کندن تلقی می کنند و عمله و حمال دو شغل شریف را فحش به حساب می آورند این فرهنگ سازی ایجاد نخواهد شد .از سوی دیگر کشور ما با تحریم خارجی مواجه شده است اما خود تحریمی و استفاده نکردن از تولیدات داخلی  بسی سنگین تر از تحریم خارجی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار