به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم:
پودر بادام: 60 گرم
پودر نارگیل: 65 گرم
پودر قند: 110 گرم
سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
نمک: یک پنسه
شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما