13. فروردين 1397 - 14:57   |   کد مطلب: 21385
مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.
تارت شکلاتی,مینی تارت,طرز تهیه تارت شکلاتی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

آرد: یک پیمانه
پودر کاکائو: یک پیمانه
پودر شکر: یک دوم پیمانه
گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
کره (ذوب شده): 180 گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم فیلینگ:

زرده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک چهارم پیمانه
خامه: یک دوم پیمانه
شکلات تلخ (خردشده): 450 گرم

مواد لازم تزیین:

شکلات سفید (رنده شده): به مقدار لازم
شکلات شیری (رنده شده): به مقدار لازم

 
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه لایه زیرین (کراست)، آرد، پودر کاکائو، پودر شکر، گردوی پودر شده، کره ذوب شده، وانیل، زرده تخم مرغ و مقدار کمی نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
2. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
3. سپس در قالب های از قبل چرب شده بریزید و فشار دهید.
 
4. قالب ها را حدود 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا این لایه بپزد.
 
5. قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید لایه زیرین خنک شود.

طرز تهیه فیلینگ:
1. زرده تخم مرغ را کمی زده و سپس شکر را به آن اضافه و مخلوط  کنید.
 
2. خامه را کمی زده و سپس در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
3. شکلات تلخ خردشده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.
 
4. مخلوط تخم مرغ و شکر را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
 
5. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا فیلینگ خنک شود.
6. پس از خنک شدن، فیلینگ را روی لایه زیرین مینی تارت ها بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا فیلینگ سفت شود.
 
7. سپس روی مینی تارت ها را با شکلات سفید و شیری رنده شده تزیین و سرو کنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار