24. فروردين 1397 - 13:24   |   کد مطلب: 21524
کوفته شویدباقلا یکی از غذا‌های خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم :

برنج:یک لیوان
شوید خرد شده:100 گرم
پیاز:2 عدد
تخم مرغ:3 عدد
گوشت چرخ شده:350 گرم
زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
باقلا:یک پیمانه
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
روغن:به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می کنید. چهار قاشق کفایت می کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می شود.
برنج نیم پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.
در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا

کوفته شویدباقلا جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاه شما

آخرین اخبار