به گزارش شبنم ها، به نقل از تسنیم
سید اسکندر صیدایی صبح امروز در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: دستور کار نخست این جلسه ارائه خلاصه ای از وضعیت واگذاری پروژه های استانی به بخش غیر دولتی است که در این راستا در 8 ماهه سال 97 تعداد 88 پروژه آماده واگذاری شده است.
وی بیان کرد: به تفکیک دستگاههای اجرایی اداره کل بهزیستی 10 پروژه تکمیل شده، اداره کل منابع طبیعی 36پروژه، آموزش فنی و حرفه ای 2، علوم پزشکی2، جهاد کشاورزی 9، آموزش و پرورش10، شرکت آب منطقهای 4 و شرکت آبفای شهری 15 پروژه را به بخش خصوصی واگذار میکنند.
صیدایی با بیان اینکه در مجموع 88 پروژه به بخش خصوصی واگذار میشود افزود: از این تعداد 39 پروژه تکمیل شده و 49 پروژه جدید است که تفکیک شهرستانی و موضوعی آن نیز تهیه شده است.
رئیس سازمان برنامهوبودجه استان همدان به تفکیک شهرستانی این بخش پرداخت و گفت: شهرستان همدان 26 درصد، ملایر و تویسرکان 18، اسدآباد 17، رزن و کبودراهنگ هر یک 5 پروژه و شهرستان بهار دو پروژه را به بخش خصوصی واگذار کردهاند.
بیشتر بخوانید
220 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان فارس در حال اجراست
قم| دولت در واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخش خصوصی تعلل میکند
یزد | بخش خصوصی به رفع مشکلات در روستاها کمک کند
تهران| پروژهها با قابلیت واگذاری به بخش خصوصی شامل دریافت اعتبار دولتی نمیشود
صیدایی اظهار داشت: دستور کار بعدی ارائه گزارش در مورد سامانه یکپارچه نیپا و سپس در دستور بعد می بایست هر استان تعداد پروژه های اقتصاد مقاومتی را تعیین و در سامانه نیپا قرار دهد که تا کنون حدود دو هزار پروژه در استان داریم که تعدادی از آنها به تعمیر و تجهیز اختصاص یافته و از استان اعتبار میگیرد.
وی عنوان کرد: از این تعداد 800 پروژه میتواند به بخش خصوصی واگذار شود که این تعداد نیز در 3 رده اولویتبندی شده و 82 پروژه به عنوان پروژه اقتصاد مقاومتی در استان معرفی میشود.
رئیس سازمان برنامهوبودجه استان همدان بیان کرد: علاوه بر چهار کمیته این ستاد در 9 شهرستان استان به ریاست فرمانداران برگزار میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما