به کزارش شبنم ها به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان
رقیه نوری پور لیاولیدر خصوص اتفاق نظر داشتن والدین در تمام مسائل زندگی اظهار کرد: این باور اشتباه است، درست است که زنان و مردان به یک زندگی مشترک میپردازند، ولی این به این معنی نیست که در همه زندگی باید مشابه و یکسان باشند.
نوری پور بیان کرد: مشابه و یکسان بودن به معنی تغییر شخصیت است درحالی که در ازدواج افراد تغییر شخصیت نمیدهند بلکه در عین استقلال شخصیت و هویت خودشان مسیری از زندگی را با یکدیگر همراه میشوند.
این روانشناس با بیان اینکه ازدواج یک دوستی طولانی است گفت: زوجین درعین رعایت استقلال و هویت خودشان با یکدیگر زندگی میکنند و طبیعی است که اختلاف نظر داشته باشند، مهم این است که مهارت حل اختلاف را بدانند و بر آن مسلط باشند.
وی ادامه داد: رابطه بین زن و شوهر رابطه تابع مطیع بودن نیست بلکه یک رابطه مشترک است که زیربنای آن براساس مشورت، همفکری، هماهنگی و همدلی است و آنچه به بقای رابطه زناشویی سالم کمک میکند استقلال در عین همکاری است.
این روانشناس با بیان اینکه عدهای از افراد به اشتباه فکر میکنند که نباید محبت خود را به همسرت نشان دهند، افزود: یکسری احکام کلی هستند که بر اثر تجربه مستقیم یا غیرمستقیم افراد به اشتباه ایجاد شده است؛ همچنین عدهای میگویند؛ نباید طرف مقابلت بفهمد که دوستش داری، چون آن وقت سوءاستفاده میکند که این حرف بسیار اشتباه است.
نوری پور اضافه کرد: نکته مهم این است که ابراز و بیان احساسات مثبت، نهتنها به ارتباطات ما و به خصوص ازدواج صدمه نمیزند بلکه بسیار سالم و تضمینکننده کیفیت مثبت ازدواج است و بسیاری از ازدواجها به این دلیل با مشکل روبرو میشوند که افراد یاد نگرفتهاند که احساسات مثبت خودشان را نشان دهند یا به اشتباه یاد گرفتهاند که احساسات مثبت خودشان را نشان ندهند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما