19. آذر 1398 - 21:45   |   کد مطلب: 6499
برخی ماهی رو به خاطر بو یا طعم خاصش نمی خورند و برخی هم به خاطر پرزحمت بودن و دود ودم و کثیف کاری که ممکنه موقع سرخ کردن ایجاد کنه (هرچند که میشه ماهی رو هم تمیز و با ارامش سرخ کرد) اما با مزه دار کردن ماهی و سوخاری کردن آن دیگه این دو مشکل برطرف میشود.
ماهی سوخاری و فلفل

مواد لازم:
 فیله ماهی                 450 گرم
 شیر                            ¾ پیمانه
تخم مرغ                       1عدد
 ادویه دریایی             1 قاشق چایخوری
 آرد کامل                     1  پیمانه
 روغن گیاهی               3 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده   1 پیمانه
 لیموترش قاچ شده   1 عدد

طرز تهیه:
ماهی ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.در یک بشقاب گود، شیر، تخم مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله ها را بتکانید تا آرد اضافه ‎شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی ها را بپوشاند. 

 3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل ها را درون تابه بدون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند. فیله های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار