18. مهر 1398 - 10:08   |   کد مطلب: 6729
 طرزتهیه کمپوت زردآلو. تهیه کمپوت زردآلو. آموزش کمپوت زردآلو. طرز تهیه کمپوت زردآلو. خواص کمپوت زردآلو. کارخانه کمپوت زردآلو.

مواد لازم کمپوت زردآلو :

مواد لازم

اندازه

 

زرد آلو

1 کیلو

 

شکر

300 گرم

 

آب

6 فنجان

 

 

روش تهیه کمپوت زردآلو :

*. به نقل از آکاایران: زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم.

*. سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم.

*. پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کنیم.

*. آنگاه دوباره روی حرارت ملایم قرار داده زردآلوها را به شربت افزوده.

*. بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد ، باید دقت داشت میله له نشود.

*. فرم خود را از دست ندهد ، پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .

 

خواص زرد آلو :

*. روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.

*. روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.

*. دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.

*. برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .

 

منبع: آکاایران

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار