به گزارش شبنم ها به نقل از پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، فاطمه رهبر اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی جهان اسلام، قبول مسئولیت های زنان در امور اجتماع می تواند، اصلاح امور جامعه در عرصه های گوناگون را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: از آنجایی که در قوانین اسلامی افراد نسبت به تعالی خود و جامعه مشغول هستند زنان نیز به مواردی خاص تأکید شده قبول مسئولیت کنند.
رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: در اندیشه اسلامی زنان و مردان در حقوق انسانی مشترک هستند اما ممکن است در مراحل اجرا و اقدام تبعیض صورت گیرد.
رهبر ادامه داد: حقوق زنان را می توان به حقوق فردی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و قضایی دسته بندی کنیم ، دیدگاه اسلام مبتنی بر فقه شیعه و نظام حکومتی جمهوری اسلامی ایران می تواند محور گفت وگو با کشورهای اسلامی در خصوص زنان و حقوق آنها باشد که این امر می تواند قدمی مؤثر در تدوین سند همکاری کشورهای اسلامی در مورد زنان باشد؛ این سند می تواند مبنای سیاست گذاری و قانون گذاری در امور زنان به حساب آید و بر مبنای دیدگاه اسلام زنان حق برخورداری از حیات شایسته، آزادی اندیشه، عدالت اجتماعی و تأمین امنیت روانی و عاطفی هستند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زنان مسلمان دارای حق سلامت جسم، بهداشت، سیاست گذاری، قانون گذاری و نظارت و اجرا در زمینه های گوناگون هستند و کسب و کار شرافت مندانه افزایش آگاهی در عرصه های مختلف و شرکت در فعالیت های اجتماعی، عبادی و ورزشی و تفریحی، پژوهشی و تولید از دیگر حقوقی به شمار می رود که زنان مسلمان از آنها بهره مندند.
وی بیان کرد: زنان مسلمان در مشارکت های سیاسی، سیاست داخلی و بین الملل و جهان اسلام، سهیم بوده و باید حضوری فعال داشته باشند و با حضور خود در مجامع بین المللی و اسلامی در مورد مسائل زنان، حقوق کودکان مظلوم و محروم ، احقاق حق کنند.
رهبر بیان کرد: در مجامع بین المللی بحث و جدل در خصوص حقوق انسانی زنان وجود دارد و در مورد حقوق انسانی زنان که مبتنی بر دیدگاه غربی هست تلاش می کنند و برخی از کشورها تلاش می کنند با الگو برداری از دیدگاه غربی حقوق زن را به او برسانند.
دیدگاه اسلام در خصوص حقوق زنان و حقوق مشترک بین زن و مرد در موضوعات مختلف بسیار ارزشند و کامل ارائه شده است .
رهبر تصریح کرد: امروز وظیفه ماست که به زنان جهان الگویی ارزشمند ارائه کنیم و با ارائه الگوی شایسته بتوانیم زنان را در کل جهان و جهان اسلام هدایت ویژه ای داشته باشیم و اگر مسئولیتی قبول می کنیم در راستای اصلاح جامعه باشد و تلاش کنیم در جهت تبیین سیره رضوی، معصومین و فرهنگ فاطمی و علوی که اینها زمینه ای برای انتظار و مهدویت باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما