هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
14. آذر 1398 - 7:53   |   کد مطلب: 7148
آش کلم قمری یکی از غذاهای قدیمی آذربایجان است. آش خوشمزه کلم برگ، مخصوص تبریزی های باسلیقه است که عطر و طعم بی نظیری دارد. در ایم مطلب آکاایران طرز تهیه آش کلم را قرار داده است. برای آموزش تهیه این آش خوشمزه با ما همراه شوید.
 آش کلم قمری. آش کلم برگ. طرز تهیه آش کلم. اش کلم برگ تبریز. روش تهیه آش کلم تبریز. آش کلم قمری تبریز. آش کلم سنگ. اش کلم سفید. آش کلم تبریزی.

مواد لازم :

نخود                                         یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی                                 یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه                       مقداری

عدس                                      دو سوم پیمانه

کلم برگ خرد شده                      200 گرم

پیاز داغ                                    2 قاشق سوپ خوری

سیر داغ                                  1 قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده                 3 عدد

برگ کرفس                             50 گرم

رشته آش                               200 گرم

کشک                                    یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

آکاایران: نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

 

امیدواریم با تهیه این آش کلم خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

دیدگاه شما