به گزارش شبنم ها امیر کرمی نظر در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اینکه در همدان 200 واحد صنفی با پروانه کسب زیر نظر اتحادیه مبلساز و مبل فروش مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: علاوه بر 200 واحد مطرح شده 50 واحد صنفی بدون پروانه کسب در حال فعالیت هستند که پروانه کسب آنها در دست اقدام است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال چهار واحد صنفی لغو پروانه داشتهاند که لغو پروانهها به دلیل هزینههای سنگین مالیات و اجازه مغازهها بوده است.
رئیس اتحادیه مبلساز و مبل فروش همدان با بیان اینکه اکثر تولیدکنندگان مبل همدان در جاده کربلا مستقر هستند، اضافه کرد: 70 درصد از مبلهای موجود در همدان تولید همین استان بوده و تنها 30 درصد مبلها از شهرهای دیگر وارد میشود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مبلهای تولیدی همدان بعد از تولید به یافتآباد تهران رفته و از آنجا مجدد با قیمتی بیشتر به همدان برمیگردد، تصریح کرد: همدان به توانایی تولید مبل رسیده و در این زمینه با شهرهای دیگر در حال رقابت است.
کرمینظر افزود: دلیل چرخش مبل از همدان به تهران و مجدد به همدان کمبود سرمایه تولیدکنندگان همدانی است.
وی ادامه داد: به همین دلیل تعداد بسیاری از تولیدکنندگان تولیدات خود را به صورت نقد به تهران میفروشند و از تهران به صورت اقساط در اختیار خریداران قرار میگیرد که این امر باعث افزایش قیمت میشود.
رئیس اتحادیه مبل فروش و مبلساز همدان با بیان اینکه تعدادی از تولیدکنندگان مبل در همدان سرمایه در گردش ندارند، بیان کرد: به دلیل نداشتن سرمایه در گردش فروشندگان همدانی به دنبال مشتریان دست به نقد هستند.
وی با بیان اینکه اکثر تولیدات مبل همدان به دنبال برندسازی هستند، خاطرنشان کرد: برند ثبت شدهای از مبل در همدان وجود ندارد.
کرمینظر دلیل ثبت نشدن برند در همدان را ارزش افزوده اداره ثبت، مالیات و هزینههای ثبت دانست و ادامه داد: نبود نقدینگی، مالیات، گران بودن اجارهها، متغیر بودن قیمت کالا و مواد اولیه از مشکلات عمده تولیدکنندگان مبل است.
وی مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز تولیدکنندگان همدان را مرغوب دانست و بیان کرد: تولیدکنندگان برای حضور در بازار رقابت از دستگاههای پیشرفته در کارگاههای خود استفاده میکنند.
رئیس اتحادیه مبل فروش و مبلساز همدان در پایان سخنانش با بیان اینکه تا حالا هیچ تسهیلاتی شامل حال واحدهای صنفی اتحادیه مبلساز و مبل فروش نشده است، گفت: برای فعالیت تولیدیها تاکنون هیچ وامی تعلق نگرفته است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما