هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
12. دى 1398 - 11:09   |   کد مطلب: 8031
خیلی ها عاشق طعم قهوه و نسکافه هستند، همیشه در سفارش های کیک و نوشیدنی شان حتما اثری از قهوه یا نسکافه دیده می شود. برای آنها دسری نسکافه ای داریم. ژله نسکافه که برای مهمانی ها هم خیلی باکلاس است
طرز تهیه ژله نسكافه، مخصوص مهمانی های باکلاس

مواد لازم:

نسكافه 2 قاشق سوپخوري سر صاف
پودر ژلاتين 12 گرم (1/5 قاشق سوپخوری)
شكر 6 قاشق سوپ خوری
آب جوش 1 ليوان
آب سرد 1/2 ليوان

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتين را با 1/2 پيمانه آب سرد مخلوط كرده به صورت بن ماری حل مي كنيم. نسكافه و شكر را با 1 ليوان آب جوش مخلوط كرده هم مي زنيم تا شكر كاملا حل شود.

2- حالا ژلاتين را به آن افزوده مخلوط كرده در قالب می ریزیم مي گذاريم در يخچال تا كاملا بسته شود. بعد از بسته شدن از يخچال خارج كرده كف قالب را يك لحظه در آب جوش قرار داده و ژله را در ظرفي كه با آب سرد خيس كرده ايم برگردانده و سرو می کنیم.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما