24. آذر 1394 - 11:40   |   کد مطلب: 8388
طرز تهیه قارچ پلو
  • برنج 2.5 پیمانه
  • كره 50 گرم
  • نمك 1 قاشق چایخوری
  • ادویه پلویی 1قاشق چایخوری
  • قارچ تازه 500 گرم
  • زرشك 0.5 پیمانه
  • پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق سوپخوری
  • نان لواش برای ته دیگ برنج
  • آبلیمو 1 تا 2 قاشق

 

ﺭﻮﺘﺳﺩ

ﺖﺨﭘ

  1. برنج را كه از قبل خیس كرده ایم آبكش می كنیم.
  2. قارچ را سرخ كرده و 1 تا 2 قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.)
  3. پیاز داغ را اضافه می كنیم و سپس رب و زرشك را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمك و مقداری كره اضافه می كنیم.
  4. ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بكشد.

منبع:

دیدگاه شما

آخرین اخبار