10. بهمن 1394 - 10:18   |   کد مطلب: 9068
خورش مرغ با ذرت
  • مواد لازم :

 

  • مرغ : حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 1 عدد، نگینی ریز شده
  • فلفل دلمه سبز یا زرد: 1 عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • سس تند: 1 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ یا آب معمولی: 3 تا 4 پیمانه
  • جعفری تازه ریز شده: 1/4 پیمانه
  • ذرت فریزری یا کنسروی: 300 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

روش پخت:

  1. تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.
  2. روغن و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.
  3. حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای 8 تا 10 دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
  4. مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت متوسط بپزند.
  5. ذرت را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.
  6. نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار