مواد لازم:
- مرغ کامل با پوست 1 عدد
- کشمش یک پیمانه
- گردو یک پیمانه
- زرشک نیم یک پیمانه
- هویج 2-3 عدد
- پیاز 2-3 عدد
- فلفل دلمه 1-2 عدد
- گوجه 1-2 عدد
- نمک و زردچوبه و ادویه مرغ(اگه دارید) به مقدار لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
- تنورک پخت(کیسه مخصوص فر)و نخ و سوزن
طرز تهیه :
- یک پیاز متوسط را خورد کرده و کمی تفت دهید
- کشمش و گردو را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر هم زرشک را اضافه کنید تا زیاد سرخ نشه
- مرغ را کاملا تمیز کنید و بذارید آبش بره
- بهتره گردنشو جدا کنید و چربی های اضافه را بگیرید اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ
- نمک زردچوبه و ادویه را با هم مخلوط کنید و با دست روی مرغ بمالید البته زیر پوست مرغ(تا جایی که میشه همه جاشو بااین مواد آغشته کنید)
- گردن مرغ را داخل بدنش بذارید(اگه جداش کردید) و قسمت بالایی مرغ را بدوزید
- موادی که آماده کردید را توی شکم مرغ بریزید و ته مرغ را هم بدوزید
- ظرف مناسب انتخاب کنید و به اندازه لازم از تنورک جدا کرده یه سرش را با نخ ببندید و توی ظرف بذارید فر را هم روشن کنید تا گرم بشه
- توی تنورک راپیاز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچینید
- روی پوست مرغ را روغن زیتون بمالید و پاهای مرغو با نخ به هم ببندید!
- مرغ را داخل تنورک قرار بدید و هویج ها را برش بدید اطرافش بذارید
- سمت باز تنورک را هم با نخ محکم ببندید
- با سوزن چندتایی سوراخ روی کیسه بزنید و ظرف را توی فر بذارید
- بسته به میزان حرارت(180 تا 200 فارنهایت)زمان پخت این غذا از 1ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه
دیدگاه شما