نان باگت را از وسط با چاقو ببرید.
با وردنه نان را کاملا باز کنید
سطح نان را با یک ورقه نازک سس مایونز بپوشانید.
روی سس مایونز یک لایه پنیر ورقه ای قرار داده و روی پنیرها یک لایه کالباس بگذارید.
در انتها نان را رول کرده و برای 1 ساعت درون یخچال بگذارید.
کف یک کاسه بزرگ کیسه فریزر یا سلفون پهن کنید.
رول های نان را از یخچال بیرون آورده و با چاقوی تیز در لایه های باریک برش بزنید.
تمام این برش ها درون کاسه و دیواره های آن بچینید.
سالاد الویه را روی این برش های نان بریزید و حدود 1 ساعت درون یخچال بگذارید.
بعد از یک ساعت می توانید کاسه را درون ظرف سروتان برگردانید.
دیدگاه شما