1. ارديبهشت 1395 - 12:14   |   کد مطلب: 9384
خورش هویج و آلو

مواد لازم :

  • گوشت گوسفندي 300 گرم
  • آلو زرد 200 گرم
  • هويج 500 گرم
  • زعفران دم‌كرده دو قاشق مرباخوري
  • آب پنج پيمانه
  • روغن چهار قاشق سوپخوري
  • پياز دو عدد
  • آب ليموترش سه قاشق سوپخوري
  • شكر يك قاشق سوپخوري
  • رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

 

روش پخت:

 

  1. ابتدا يكي از پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و در نيمي از روغن تفت مي‌دهيم.
  2. سپس گوشت گوسفندي را كه به صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كرده‌ايم به پيازداغ اضافه كرده و تفت مي‌دهيم.
  3. نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پيمانه از آب را اضافه كرده و مي‌گذاريم تا زماني كه آب خورش به اندازه چند قاشق رسيد، بپزد.
  4. يك پياز ديگر را نيز به صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم. سپس هويج‌هاي خلالي‌شده را به پياز افزوده، شكر را نيز اضافه كرده و مي‌گذاريم تا سرخ شود.
  5. در اين مرحله مخلوط پياز و هويج را به گوشت مي‌افزاييم. توجه داشته باشيد كه هويج‌ها را نبايد با قاشق زياد هم زد زيرا خرد مي‌شود و شكل نامناسبي به خورش‌ها مي‌دهد.
  6. رب گوجه‌فرنگي را با مقداري آب مخلوط كرده، زعفران را به آن افزوده سپس اين سس را به گوشت و هويج اضافه مي‌كنيم.
  7. آلوهايي را كه از قبل خيس كرده‌ايم به خورش افزوده سپس مي‌گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 دقيقه بجوشد تا هويج‌ها بپزند و خورش جا بيفتد.
  8. در مرحله آخر آب ليموترش را به خورش اضافه مي‌نماييم. اين خورش خوشمزه را با پلوي زعفراني سرو و ميل كنيد.

 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار