2. اسفند 1394 - 12:47   |   کد مطلب: 9430
این غذا بسیار خوش بو و خوش رنگ است. مزه ترش و شیرین دارد. خورشی مناسب برای فصل سرما است. بهتر است مزه شیرین آن کمی غالب باشد تا مزاج غذا معتدل شود.
تنوع در آشپزی با «قورمه سیب و جَزَر»

مواد لازم

  • گوشت گوسفند: 400گرم
  • لپه: یک پیمانه
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • چوب دارچین: دو عدد به طول ده سانتی متر
  • هل: سه عدد
  • زعفران آب کرده: یک قاشق غذا خوری
  • هویج یا جزر: 2 عددمتوسط
  • سیب: دو عدد متوسط
  • روغن حیوانی: 2 قاشق غذا خوری
  • نصف لیمو ترش تازه یا آب لیمو
  • شکر به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1. گوشت را به ابعاد 2*2 خرد کرده و با پیاز نگینی شده در روغن حیوانی سرخ کنید و لپه را هم اندکی در روغن تفت دهید.

2. فلفل وزردچوبه را اضافه کنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد آب اضافه کنید و چوب دارچین و هل را هم بیندازید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود؛ سپس جزر یاهویج را به شکل دلخواه قطعه قطعه کرده و به قورمه اضافه کنید.

3. در این مرحله می توانید به غذا نمک بزنید.

4. در انتهای پخت سیب را چهار قطعه کرده و بگذارید چند قل بخورد. وقتی خورش کاملا جا افتاد، زعفران آب کرده و کمی آب لیمو ترش تازه و چاشنی شکر متناسب با ذائقه خانواده اضافه کنید.

5. در برخی کتب قدیم برای چاشنی این غذا سرکه و قند یا دوشاب انگوری با آب غوره یا سرکه توصیه شده است. می توانید به جای سیب به اضافه کنید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار