2. اسفند 1394 - 13:09   |   کد مطلب: 9434
میگو پفکی

میگو پلو

  • روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
  • سیر خرد شده  5 حبه خرد شده
  • فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
  • پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  • برنج 4 فنجان
  • جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
  • پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
  • نخود فرنگی پخته یک فنجان
  • سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • میگوی تمیز شده 500 گرم
  • برنج قهوه ایی 2 فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آبلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری

 

روش پخت:

 

  1. یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
  2. سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
  3. پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
  4. دو سوم از جعفری خرد شده و  سس گوجه فرنگی  را اضافه کرده و تفت دهید.
  5. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
  6. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق  بردارید.

این غذا را با برنج یا برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار