میگو | 400 گرم
|
سیر له شده | دو حبه
|
زعفران و آرد | به میزان لازم
|
ماءالشعیر | نصف پیمانه
|
بیکینگ پودر | یک قاشق چای خوری
|
روغن مایع | دو قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل | به میزان لازم
|
* میگوها را پاک کرده، پشت آن ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می گذاریم.
* سیر، زعفران بیکینگ پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم، آرد را کم کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
* میگوها را داخل مایه می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.
* سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می کنیم.
دیدگاه شما