12. اسفند 1394 - 12:58   |   کد مطلب: 9599
میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را وسوسه می کند، معمولاً وقتی میگو را سرخ می کنیم حجمش کم می شود این روش کمک می کند تا میگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشید.
طرز تهیه میگو سوخاری

مواد اولیه:

 میگو   400 گرم

 

 سیر له شده   دو حبه

 

 زعفران و آرد   به میزان لازم

 

 ماءالشعیر   نصف پیمانه

 

 بیکینگ پودر   یک قاشق چای خوری

 

 روغن مایع   دو قاشق غذاخوری

 

 نمک و فلفل   به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

* میگوها را پاک کرده، پشت آن ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می گذاریم.

* سیر، زعفران بیکینگ پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم، آرد را کم کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.

* میگوها را داخل مایه می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.

* سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می کنیم.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار