به گزارش شبنم همدان به نقل از بانو : فرحناز موسوي مدني مجري طرح با بيان اينکه طعمهاي مورد استفاده در منابع غذايي، دارويي و آرايشي بهداشتي وارداتي است، گفت: کارخانههاي صنايع غذايي شاخههاي مختلفي دارند که هر کدام براي فرآوردههايشان طعمهاي مختلفي را استفاده ميکنند که اين طعمها وارداتي و از شرکتهاي آمريکايي و اروپايي خريداري ميشود. وي از اجراي پروژهاي در زمينه توليد طعم دهندهها خبر داد و يادآور شد: در اين پروژه تحقيقاتي در گام اول به فرمولاسيون طعم براي کارخانههاي صنايع غذايي دست يافتيم. موسوي، طعم دهندههاي توليد شده متناسب با ذائقه ايراني است، ادامه داد: با ادامه اين مطالعات در حال حاضر بيش از 400 نوع طعم را به مرحله توليد انبوه رسانديم. مجري طرح توليد رنگهاي طبيعي غذايي را از ديگر دستاوردهاي اين تحقيقات دانست و يادآور شد: از آنجايي که بسياري از رنگ دهندههاي غذايي شيميايي است از اين رو موفق به راه اندازي خط توليد رنگهاي طبيعي خوراکي شديم. موسوي گران بودن رنگهاي طبيعي را از موانع تجاري سازي اين محصولات نام برد و اضافه کرد: از اين رو استفاده از اين محصولات موجب افزايش قيمت محصولات کارخانجات غذايي خواهد شد بر اين اساس ما اقدام به توليد رنگهاي طبيعي کرديم که بتوانيم با قيمت مناسب آنها را به کارخانههاي صنايع غذايي عرضه کنيم. وي طيف رنگي ارائه شده را حدود 11 رنگ مختلف ذکر کرد.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما