سر آشپز شبنم همدان خورش بامیه با گوشت را برای شما آموزش می دهد
زمان آماده سازی: 10 دقیقه .زمان پخت: 120 دقیقه برای 4 نفر
مواد لازم:
باميه خورشتي 500 گرم
گوشت گوسفند 250 گرم
پياز 1 عدد
ابلیمو 5 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 4 لیوان
روغن و نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. 4 لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و بهمراه آبلیمو به خورشت اضافه کنید.
بامیه ها را بشویید و سر بامیه ها را جدا کنید ( دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد ). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه ، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورد. سپس حرارت را کم کنید و 20 – 30 دقیقه بگذارید خورشت جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.
نکته: به جای آبلیمو از غوره یا آبغوره هم میتوانید استفاده کنید ، بهتر است قبل از بکار بردن غوره آن را منجمد کنید تا طعم بهتری داشته باشد ، غوره تازه خورش را کمی تلخ میکند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما