به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته :
مواد مورد نیاز شیرینی رز شکری برای نوروز :
آرد الک شده | 320 گرم |
کره نرم شده | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر ریز | 200 گرم |
پوست پرتقال رنده شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکر رنگی | به میزان لازم |
شکلات چیپسی | یک دوم پیمانه |
طرز تهیه شیرینی رز شکری برای نوروز :
شکر و کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه ای بریزید.
سپس به مدت 2 دقیقه با دور کند همزن برقی بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.
سپس به تدریج آرد را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله کنید.
سپس با استفاده از چاقو تیزی یک برش به علاوه (+) روی آن ایجاد کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
بعد روی آن ها شکر رنگی (مقداری شکر دانه درشت را درون ظرفی ریخته و مقداری رنگ خوراکی به آن بزنید.
سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید) بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود) قرار دهید تا بپزد.
سینی را از فر خارج کرده و در وسط هر شیرینی یک شکلات چیپسی قراردهید.
نکته : این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 30 روز قابل نگهداری است.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما