1. خرداد 1396 - 12:52   |   کد مطلب: 16846
کاپ کیک ذرت و تن ماهی
 کاپ کیک ذرت,کاپ کیک ذرت و تن ماهی,طرز تهیه کاپ کیک,طرز تهیه کاپ ذرت و تن ماهی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
به گزارش شبنم همدان به نقل از آکاایران : تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.
 
مواد لازم :
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
نخود فرنگی پخته : 4 ق غ
گوجه خشک شده : 1 ق غ
به گزارش آکاایران: شوید : به مقدار لازم 
پنیر خامه ای : مقدار بای تزئین
 
طرز تهیه :

مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید، سپس از خمیر گلوله های کوچکی برداشته کمی صاف کرده و داخل قالب مافین قرار میدهیم تا حالت گود به خودش بگیرید و شکل کاپ شود.

 

تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.

 
برای مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته شود درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم.
 
نکته :
با پنیر خامه ای طعم بسیار خوبی خواهد داشت.
 
 
 

 انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار